Stadionraati
Stadion-säätiö / Olympiastadion
www.stadion.fi | info@stadion.fi
 
Stadionraati - tervetuloa mukaan kehittämään uudistuvan Olympiastadionin palveluita.

Olympiastadionin uusi aikakausi käynnistyy vuonna 2020. Uudet puitteet mahdollistavat myös uuden aikakauden palvelut ja tapahtumat. Haluamme tehdä toimintojenmme kehittämistyötä yhdessä stadionin asiakkaiden kanssa.

Kutsumme 20 henkilöä mukaan Stadionraatiin. Stadionraati pääsee syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana tuomaan näkemyksensä sekä Olympiastadionin ja Urheilumuseon vierailijapalveluihin että stadionin yleisö- ja ravintolapalvelutoimintoihin. Raadin kokoontumisia on kaksi (lauantaipäivä) ja lisäksi raatilaisille voidaan toimittaa kommentoitavaksi palvelutoimintoja kokoontumisten välissä. Raatilaisten matkat tapaamisiin korvataan. Ja mikä parasta, raatilaiset pääsevät vierailemaan ensimmäisten joukossa uudistuneella Olympiastadionilla. Keväällä 2020 kullakin raatilaisella on mahdollisuus tuoda tutustumiskierrokselle mukaan myös perheenjäsen tai ystävä.

Raatiin kutsuttavat 20 henkilöä valitaan siten, että henkilöiden kiinnotuksenkohteet vastaavat Olympiastadionin eri toimintamuotoja. Tarvittaessa suoritetaan arvonta.

Raadista kiinnostuneita pyydämme täyttämään oheisen lomakkeen 25. elokuuta mennessä. Olemme yhteydessä asiasta kaikkiin lomakkeen täyttäneisiin syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Kohti uutta aikaa!

Olympiastadion
Urheilumuseo
Fazer Food Services
 
1. Nimi
2. Sähköposti
3. Puhelin
4. Kotipaikkakunta
5. Ikä
6. Kiinnostuksen kohde
Valitse ensisijainen kiinnostuksenkohde
Urheilu
Viihde
Historia/arkkitehtuuri
Joku muu, mikä?    
7. Haluaisin olla mukana Stadionraadissa, koska (vapaa teksti)